Hirdetés

Mafia Wars - Hamarosan irány Moszkva!

|

A Facebook egyik legnépszerűbb játéka hamarosan új funkcióval bővül.

Hirdetés

A Mafia Wars hatalmas siker lett a Facebook felhasználók körében, így nekem is a kedvenc online stratégiai játékommá vált. Többmillióan játszanak vele nap, mint nap, és mindig van valami cél, amiért érdemes harcolni.

Most New York és Kuba után egy harmadik helyszínre is ellátogathatunk, mely természetesen szintén elég híres alvilági akcióiról, ez pedig Moszkva! Ehhez kapcsolódóan a játék készítői elrejtettek nyolc tárgyat, melyek Oroszországgal hozhatóak összefüggésbe, úgy mint az Ushanka, amit nemrég lootoltam egy Consigliere meló elvégzése után. Valószínűleg véletlenszerűen esnek a dolgok, ám egy exkluziv dologban részesülhet az, aki mind a nyolcat bezsebeli, tehát érdemes minden nap játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)