Hirdetés

MAG - ingyenesen a PlayStation Plus előfizetőknek

|

Az egyszerre akár 256 játékost is támogató Massive Action Game ingyenessé válik a PlayStation Plus felhasználók számára.

Hirdetés

Holnap digitálisan is letölthetővé válik a Massive Action Game 29.99 dollárért a PlayStation Store-on keresztül, ennek örömére egy különös ajánlattal kedveskedik a Sucker Punch.

A PS Plus felhasználók előfizetésük lejártáig teljesen ingyen játszhatnak a Massive Action Game legfrissebb verziójával, azonban csupán a nyolcadik szintig fejlődhetnek, hacsak nem vásárolják meg a teljes játékot. Érdekes módon a tapasztalati pontok a nyolcadik szint elérése után is gyülekeznek, és a játék megvásárlása után megkapjuk az értük járó jutalmakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)