Hirdetés

MAG: Massive Assault Game - trailer és egy köteg kép

|

A sokatmondó (?) cím a Sony egy jövendőbeli, exkluzív MMO lövöldéjét takarja. Lássuk!

Hirdetés

Hálistennek, a kiadók titkolódzós kedve ellenére, valahogy minidg szivárognak az infók a játékokról. A szivárgás mértéke nagyban függ a játékot megelőző várakozástól is, de nem mernék pontos matematikai képletet gyártani erreől a folyamatról.

Ami a lényeg, hogy a Sony szerint azért PS3 exkluzív a MAG, mert a többi, piacon lévő konzol egyszerűen túl gagyi hozzá. Nem tudjuk melyikre gondolhatott John Koller, mikor ezt a kijelentést tette. A galéiába felkerült képek alapján eldönthetnénk, vajon igaz-e az állítás, de jól tudjuk, hogy nem csak ez a lényeg. Minden esetre, nézzétek meg a képeket, sőt egy trailer is érkezett, ami ugyancsak erősen ajánlott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)