Hirdetés

MAG - Többjátékos módja felülmúlja a COD4 sikereit

|

Összetettebb és mélyebb multiplayer játékmenetre számíthatunk a MAG esetében, fejlesztői szerint túlszárnyalják a COD4 sikereit.

Hirdetés

Hirtelen megszaporodtak a PlayStation 3 exkluzív Massive Action Game (MAG) körüli beszámolók és nyilatkozatok. Legutóbb például John Koller bizonygatta, hogy kizárólag a Sony konzolja képes megmozgatni az egyszerre 256 játékost támogató multiplayer alkotást. A fejlesztésekért felelős Zipper Interactive egyik munkatársa, Tony Iuppa szerint összetettebb és komplexebb multiplayer játékmenetre, ezáltal játékélményre számíthatunk, mint a Call of Duty 4: Modern Warfare esetében.

Az úriember elismerősen beszélt a jelenlegi online királyról, azonban hozzátette, alkotásuk jelentős előnyt élvez – úgy tűnik – legnagyobb riválisával szemben, ugyanis a MAG esetében kezdetektől fogva a többjátékos módozatra fókuszáltak. Tony Iuppa tovább csigázta az izgatott játékosokat, véleménye szerint teljesen egyedi játékélményre számíthatunk a konzolok körében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)