Hirdetés

Magába szippant az Avatar: Frontiers of Pandora sztori trailere

|

A Ubisoft még idén visszarepít minket a na'vik világába, erre hangolódhatunk most.

Hirdetés

Azt már a nyári Ubisoft Forward során bebizonyította a vállalat, hogy csodaszép lesz az Avatar: Frontiers of Pandora - akkor még James Cameron is felbukkant, hogy elmondja, mennyire büszke arra, ami készül a Ubisoftnál, és hogy biztosítson minket: a játék története az Avatar-filmek világában kapott helyet, azok eseményeihez kapcsolódik, mégis saját sztorival és karakterekkel rendelkezik. 

Az általunk irányított főhős különleges lesz, hiszen na'viként született, de az RDA nevelte fel. Tizenöt évvel később aztán a természetbe kiszabadulva újra fel kell fedeznie a gyökereit és megtanulni, hogy mit jelent na'vinak lenni, illetve segíteni más klánoknak megvédeni Pandorát az emberektől.

Hirdetés

Dióhéjban erre a sztorira számíthatunk, de az alábbi, kifejezetten a történetre fókuszáló kedvcsináló azért bemutatja, hogy összetettebb ez: az események során lesz részünk varázslatos felfedezésben, érzelmes pillanatokban és komoly harcokban is, mindezt pedig egy elképesztően kinéző környezetben élhetjük majd át a földön és a levegőben egyaránt: 

Az Avatar: Frontiers of Pandora december 7-én jön PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)