Hirdetés

Magasabb lett a Cities: Skylines II gépigénye, komoly vas kell a városteremtéshez

|

A megjelenés előtti hetekben a Colossal Order jobbnak látta frissíteni a követelményeket, melyek megemelkedtek kissé az első verzióhoz képest.

Hirdetés

Néhány hét múlva végre megjelenik a Cities: Skylines II, ami ismét elhozza a komplex városépítés és városmenedzselés leírhatatlan örömeit. Van egy specifikus közönség, akik imádják az ilyesmit, és ők hamarosan fürdőzhetnek majd az újgenerációs élmény megannyi extrájában.

A gond csak az, hogy egy működő város kirajzolása és mozgásban tartása kemény feladatot ró a grafikus kártyáinkra. Ezért is látta jobbnak a fejlesztőcsapat, hogy kicsit megtolja a minimum hardverkövetelményeket.

Hirdetés

Aggódni azért még mindig nem kell: a GeForce 780-ról ugrottunk a 970-re, ami azt jelenti, hogy továbbra is elégségesek lesznek a generációkkal ezelőtti grafikus chipek. A Cities: Skylines egyébként az a játék, amit elsőre nagyon könnyű futtatni, de minél komplexebb várost kezdünk bűvölgetni, a gépünk annál jobban szenved. Épp ezért az ajánlott hardverkonfiguráció jelentősen keményebb, mint az elvárt minimum.

Cities: Skylines II gépigény

Cities: Skylines II minimum gépigény

  • OS: Windows 10 64-bit
  • CPU: Intel Core i7-6700K vagy AMD Ryzen 5 2600X
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 970 (4 GB)
  • RAM: 8 GB

Cities: Skylines II ajánlott gépigény

  • OS: Windows 10 64-bit vagy 11
  • CPU: Intel Core i5-12600K vagy AMD Ryzen 7 5800X
  • GPU: Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB)
  • RAM: 16 GB

Cities: Skylines II megjelenése 2023. október 24-én lesz esedékes PC-re. Az Xbox Series X/S és PlayStation 5 verziók valamikor 2024 tavaszára várhatók.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)