Hirdetés

Magasabb órajelen ketyeg a PSP

|

Amikor 2004-ben megjelent a PlayStation Portable konzol sokan elégedetlenek voltak a teljesítménye miatt, hisz hiába futott minden játék rezzenéstelenül, maga a CPU az előre beharangozott 333 Mhz helyett csak 222 Mhz-en működött, hogy az akkumulátor tovább bírja a gép működtetését.

Hirdetés

Annak érdekében, hogy minden játékot ki tudjon szolgálni a lefokozott CPU sebesség, a játékfejlesztők munkájában is korlátozták a processzor órajelét, ám egyes nem hivatalos források nemrég azt közölték, hogy a legutóbbi Firmware frissítés, szám szerint a 3.50-es feloldotta ezt a korlátot, így elméletileg szebb és bonyolultabb játékok készítésére nyílik majd lehetőség. A Sony America megerősítette a hírt, ám bővebben nem nyilatkoztak a dologról, így azt nem tudni, hogy a felhasználóknak is megengedik e majd a magasabb órajel beállítását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)