Hirdetés

Magic: The Gathering Arena - bemutatkozott az új online Magic játék

|

Megvolt a bejelentő műsor, amiben a fejlesztők sok részletet elárultak a projektről, és ismert profik több meccset is lejátszottak vele.

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt jött a hír, hogy a Wizards of the Coast belsős fejlesztőcsapata dolgozik egy Magic: The Gathering Arena nevű játékon, csak akkor még nem tudtuk, hogy ez mit is jelent. Mára kiderült: ez egy ingyenesen játszható, online Magic játék, ami sokkal jobbnak ígérkezik elődeinél.

A fejlesztők szeretnének egy könnyen hozzáférhető, könnyen érthető, gyors és mégis komplex élményt összerakni. A szabályokat nem butítják le, a Magic alapjai maradnak, csupán a tálalás lesz fogyaszthatóbb.

A már létező Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkershez képest az Arena minden szempontból nagy előrelépés. Könnyebben kezelhető, látványosabb, és egy új motor hajtja az egészet, ami a nagyon fura kártya-interakciókkal is könnyedén elbánik. Főleg utóbbi miatt volt szükség egy új játék lefejlesztésére, mivel az Arena rengeteg lappal fog bővülni a következő években.

A Wizards tartott egy egyórás bemutató streamet, amiben olyan ismert játékosok csaptak össze, mint Amaz és Gaby Spartz.

A játékot egyelőre PC-re akarja kihozni a csapat, de mivel Unityben készül, így könnyen elképzelhető, hogy később több platformra is befut majd. Aki jelentkezne a zárt bétatesztre, az itt teheti meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)