Hirdetés

Magic: The Gathering Arena - most már bárki játszhat vele

|

A zárt bétatesztelési időszakot most a nyílt teszt váltja.

Hirdetés

A Magic: the Gathering Arena nem egy kis mellékprojekt a Wizards of the Coast számára, hanem a következő nagy digitális kártyajáték a Magic Online után. Nem véletlen, hogy már egy éve megy a zárt béta.

Hirdetés

Most azonban újabb érdeklődők ülhetnek az asztalhoz, ugyanis a játék hivatalos honlapjáról már bárki letöltheti a klienst. Ez sajnos azzal járt, hogy a zárt bétázók minden kártyája, paklija, elért eredménye és ingyenesen szerzett jutalmai törlődtek, csak azok maradtak meg, amikért külön fizettek. Viszont ez volt az utolsó tervezett wipe, több valószínűleg nem lesz. Hamarosan megjelennek a boltokban azok a paklik, amikhez jár egy kód, melyet ugyanazon kártyák játékbeli verzióira lehet beváltani.

Akár ismerős számotokra a Magic világa, akár nem, nyugodtan tegyetek vele egy próbát. Ha a fenti videó nem győzött meg, talán az alábbi, Day9-nal és Danny Trejóval meg fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)