Hirdetés

Megvan az új Magic játék címe, hamarosan mindent megtudunk róla

|

A Wizards of the Coast nem volt túlságosan bőbeszédű a következő Magic játék kapcsán, de legalább már a nevét tudjuk.

Hirdetés

A fejlesztők bejelentették, hogy a Magic Duels már nem fog több tartalmat kapni, aminek részben az az oka, hogy egy új projektre készül a stúdió. A jövőben a srácok minden Magic játékot a "Magic Digital Next" név alá húzzák, de ezen kívül eddig nem tudtunk semmit a terveikről. Mostanáig.

A következő játékuk címe Magic: The Gathering Arena lesz, de sajnos a név az egyetleg érdemi újdonság, jelenleg még abban sem lehetünk biztosak, hogy egy rendes kártyajátékot kapunk, vagy hogy milyen platformokra készülhetünk.

Remélhetőleg minden ilyen kérdésünket megválaszolják majd a szeptember 7-én tartott élő adásban. Itt lesz a hivatalos eligazítás, és a zárt bétával kapcsolatos fejtágítás, mi is beszámolunk majd nektek róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)