Hirdetés

Magic: The Gathering - a Neverwinter stúdiója farag belőle szerepjátékot

|

A hihetetlenül népszerű fantasy-kártyajáték ugyan bemutatkozott már videojátékként, de a Neverwinter MMO alkotói most olyat fejlesztenek belőle, amilyet még nem láttunk.

Hirdetés

A Richard Garfield által megalkotott gyűjthető kártyajáték először 1993-ban mutatkozott be a Wizards of the Coast kiadónak köszönhetően, mára pedig óvatos becslések szerint már több mint 20 millió játékos szórakozását biztosítja. A minőségi alapanyagot természetesen a játékipar is felfedezte magának, így többek között olyan alkotások születtek a múltban, mint a Magic: The Gathering Online, a Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers vagy éppen a free-to-play Magic Duels. És ez a sor hamarosan bővülni fog. 

A Neverwinter MMO kiadója és fejlesztőcsapata, a Perfect World Entertainment és a Cryptic Studios együttműködésében ugyanis megszületik az eddigi legnagyobb volumenű adaptáció: a Cryptic vezetője, Stephen D'Angelo egy "egyedülálló AAA-kategóriás játékot" ígér mind a grafika, mind a játékmenet terén, amit az alapoktól építenek fel PC-re és konzolokra.

A szimplán csak Magic: The Gathering névre keresztelt projekt a Perfect World vezérigazgatója, Bryan Huang szerint olyan élmény lesz a kártyajáték kedvelői számára, amelyet még soha nem tapasztaltak, ugyanis a Magic kártyák Planeswalkereit, vagyis síkjáró hőseit egy modern RPG-ben ültetik át. Jelenleg ez minden, amit tudunk, semmi többet. Örülünk, Vincent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)