Hirdetés

Magic the Gathering: Tactics - Planeswalker trailer

|

A Magic the Gathering világa öt alapvető színből áll: vörös, kék, fehér, fekete, zöld.

Hirdetés

Mindegyiknek megvan a maga jelentése, a maga erőssége - a vörös a tűz és villám, a kék a víz és ég, a fehér a jó/védelemző és gyógyító, a fekete a gonosz és a feketemágia, a zöld a természet és az élet alapvető színe. 

Az ingyenesen játszható Magic the Gathering: Tacticsban, amely egy online gyüjtögetős kártyajáték/stratégia ez a "szentötösség" tökéletesen működik, így logikus volt, hogy mindegyik "plane"-hez megjelent egy-egy ikonikus karakter, amelyek az adott szín, illetve plain tulajdonságait képviselve harcolnak, méghozzá nagyon-nagyon keményen. A lent látható videó ezt az öt Planeswalker karaktert mutatja be rövid leírással képességeiről és persze mozgás közben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)