Hirdetés

Magicka Collection - Dobozba zárva, magyarul a karácsonyfa alá

|

Mágusok, humor, szörnyek, Vietnam, Cthulhu. Magyar felirattal érkezik a Magicka dobozos gyűjteményes kiadása.

Hirdetés

A svédországi Lulea Egyetemen született meg a 2011-es év egyik legjobban sikerült független játéka, a Magicka. A hazánkban még csak Steamen keresztül elérhető alkotásból annak ellenére elment 200 ezer a megjelenést követő első 17 nap alatt, hogy konzolokon nem tette tiszteletét.



Az egyetemistákból verbuválódott Arrowhead Games játékában egyedül, vagy legfeljebb három másik barátunkkal vállvetve öltjük magunkra olyan mágusok köpenyét, akiket azzal a feladattal bíztak meg, hogy törjenek borsot egy gonosz varázsló orra alá. Az elemeknek parancsoló mágusok rengeteg filmes és videojátékos utalással, kiparodizált szituációkkal telezsúfolt fantasy világba repítenek el bennünket, amitől még a vietnami háború pokla sem áll messze.



Az alapjáték, a Vietnam kiegészítő és az eddig megjelent 7 DLC alkotja a Magicka Collection néven decemberben dobozos formában megjelenő gyűjteményes csomagot, amit magyar felirattal látott el a forgalmazó PlayOn, és meglehetősen baráti áron (2990 Ft) kerül az üzletekbe.



A Magicka ezzel azonban még korántsem ér véget, hiszen a fejlesztők múlt hónapban jelentették be a The Stars are Left kiegészítőt, ami a Cthulhu mítoszból merít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)