Hirdetés

Magicka: Wizard Wars - az első játékmenet videó

|

Most először láthatjuk a Magicka: Wizard Wars-t mozgás közben. Becsüljük meg ezeket a pillanatokat.

Hirdetés

A Paradox Interactive legújabb játékában, a Magicka: Wizard Warsban a már jól ismert csuklyás, arc nélküli mágusunkkal vehetjük fel a küzdelmet, ezúttal csapatosan, egymás ellen.

A videóban a jópofa CGI trailer után 13 másodpercet láthatunk a játékmenetből, ami bár nem tesz világossá mindent, pár újdonságot azért megtudunk belőle: a Magickából jól ismert dinamikus harcrendszer maradt, a varázslatok már most nagyon sokszínűek, a grafika pedig valahol a League of Legends és a DOTA 2 között van.

A két MOBA játékot említve nem is járunk messze az igazságtól, hiszen a Magicka: Wizard Wars is valami hasonló lesz, ám a fejlesztőket ismerve nem kicsit lesz megbolondítva a játékmenet. Néha szó szerint is...

Érdemes még tudni, hogy 4v4 felállásban folyik majd a harc és folyamatosan érvényben van a friendly fire, azaz varázslataink sebzik a saját csapattársainkat is, amellyel továbbviszik a Magicka tradíciót, amiben a "véletlen" halálesetek elég gyakoriak.

Ez eddig hogy hangzik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)