Hirdetés

Magicka: Wizard Wars - korai hozzáférés a Steamen

|

Bejelentette a Paradox, hogy új játékuk elérhető a Steam korai hozzáférés programján belül. Videó is van hozzá.

Hirdetés

A Magicka rajongók örülhetnek, a Wizard Wars mától elérhető a korai hozzáféréssel, így az Alpha verzió mindenki számára nyitott. A bejelentéshez egy meglehetősen őrült videó is érkezett, ami tökéletesen egyensúlyozik az idegbetegség és a zen buddhizmus határán.

A Magicka: Wizard Wars egy meglehetősen mély, taktikus és borzasztóan nehéz PvP játék, amiben varázslók eshetnek egymásnak miközben nyolc elem kombinációival hozhatnak létre pusztító mágiákat és végezhetik ki ellenfeleiket. A véget nem érő brutális gyilkolás hangulatát a lenti videó tökéletesen példázza, amiben a nyugodt magyarázatból egy csapásra őrült üvöltés, hisztérikus kirohanások és dubstep fűtötte háború válik.

A Steamen keresztül már bárki kipróbálhatja a Paradox új játékát, ami a készítők elmondása szerint alapjaiban változtatja majd meg a műfajt. Néhány nem annyira nyugodt lelkű játékos egerét biztosan megváltoztatja majd. Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)