Hirdetés

Magyar feliratos előzetessel ünnepeljük a Mafia 2: Definitive Edition megjelenést

|

Vér, burtalitás és klasszikus maffiózók a '40-es és '50-es évek amerikájában - ezt nyújtja a Mafia 2 kipofozott változatának utolsó trailere.

Hirdetés

A mai napon befutott a 2007-ben megjelent a Mafia II definitív kiadása, mely feljavított látványvilággal tárja elénk a klasszikus trilógia középső részét. Ha kíváncsiak vagytok, hogy hogyan sikerült a kipofozott változat, akkor ajánljuk a Mafia 2: Definitive Edition tesztünket. A fejlesztők most még egy utolsó előzetessel készültek, hogy méltóképp rajtoljon el a kaland.

Hirdetés

Mind a régi rajongóknak, mind az újdonsült gengszterpalántáknak jó választás lehet a Mafia 2: Definitive Edition, ha megismerkednének az amerikai alvilág aranykorát bemutató szériával. A játékhoz érkező utolsó előzetest már magyar felirattal is megnézhetitek:

Mindenképp érdemes ellátogatni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ahol a rengeteg magyar feliratos előzetessel és egyéb érdekességgel készülünk nap mint nap, nem is beszélve a május végéig futó Game Pass online fesztiválról, mely a hét minden napjára tartogat valami jóságot számotokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)