Hirdetés

Magyar felirattal jelenik meg a Ratchet & Clank: Rift Apart

|

Az új generációban is folytatja jó szokását a Sony, lokalizálva játszhatjuk az év egyik nagy PS5-exkluzívját!

Hirdetés

Úgy tűnik, nagyon megéri a PlayStation-játékok magyarra fordítása, hiszen 2018 eleje óta szinte minden exkluzív cím feliratot, sőt, olykor magyar szinkront kap. Sejtettük, hogy ezt a tendenciát a generációváltás sem fogja megtörni: bár a Demon's Soulst nem lokalizálták, az Astro's Playroom, a Sackboy: A Big Adventure és a Spider-Man: Miles Morales is magyarul volt játszható.

A napokban újabb jó hírt hozott a PlayStation Magyarország: a júniusban megjelenő Ratchet & Clank: Rift Aparthoz is készül hivatalos fordítás, így a megjelenés napjától kezdve anyanyelvünkön olvashatjuk a szövegeket.

Hirdetés

Arra azért továbbra sem számítunk, hogy mindent lefordítanak: az áprilisban, másfél hónappal a Ratchet & Clank előtt debütáló Returnal kapcsán például nem érkezett ilyen bejelentés. Mindenesetre ennek is örülünk, akkor meg pláne boldogok leszünk, ha az év végére várható Horizon: Forbidden West, az elvileg idén érkező God of War 2, illetve a 2022-re csúsztatott Gran Turismo 7 is magyarul jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)