Hirdetés

Magyar gyártású kábelkötegelő spirálok

|

Számítógépünk belső kábeleinek rendezése és kötegelése kényes feladat, amire kiváló megoldás lehet a kábelkötegelő spirál.

Hirdetés

Ez a megoldás nem számít újdonságnak, most azonban elérhetővé válik egy széles színpalettával rendelkező Magyar termékvonal. A forgalomba kerülő színek és egyéb jellemzők kitárgyalása előtt azonban nézzük meg mire is való pontosan a spirál. A termék segítségével egyszerűen és garanciavesztés nélkül kötegelhetjük számítógépünk (tápegységünk) szerteágazó kábeleit, ezzel javítva házunk belső légáramlását és kinézetét. Ez utóbbi nem csak a sokkal igényesebb kábelrendezésnek köszönhető, ugyanis a spirálok UV fény hatására élénken világítani kezdenek, ami kifejezetten jól mutathat egy plexi oldallapos gépben. Azok számára, akik kevésbé preferálják a színkavalkádot, elérhető a szimpla fekete, nem UV reagens anyagból készült változat is. A spirálok viszonylag rugalmas anyagból készültek, ezért 2-3 szorosukra is megnyújthatóak eredeti hosszukhoz képest.

 

spiral01.jpg
 

 

A termék felszerelése nem igényel szaktudást vagy bármilyen szerszámot, ezért ideális lehet azoknak, akik nem akarnak bajlódni a kábelharisnyák felszerelésével, amihez szerszám és sok odafigyelés szükséges, valamint a táp garancia vesztése is előfordulhat. A két módszer egyébként rendkívül jól kombinálható, egy jól eltalált színválasztással, akár egy gyárilag harisnyázott tápegységet is fel lehet dobni. A spirál ugyanis megnyújtható, ennek segítségével, pedig el lehet érni, hogy a gyári harisnya a világító spirál hátterét képezve adjon még jobb kontrasztot a megjelenésnek.
 
Választható színek:

  • UV Kék (fantázianév: Ocean Spiral)
  • UV Zöld (fantázianév: Toxic Spiral)
  • UV Sárga (fantázianév: Sunlight Spiral)
  • UV Narancs (fantázianév: Orange Spiral)
  • Fekete (fantázianév: Stealth Spiral, nem UV érzékeny)

26304.png
26302.png

Az eddigi sok éves tapasztalat alapján elmondható, hogy a jól elrendezett kábelek ténylegesen segítik házunk légáramlását, aminek több jótékony hatása mutatkozik meg. Ezen kívül bárki belenéz gépünkbe, egy rendezett, igényes látvány fogadja majd. Moddingos körökben a gyárilag harisnyázott tápegységek spirálozása is elterjedt, hiszen ezek színe általában sötét, ami kifejezetten jól emeli ki az élénken világító megnyújtott spirált. A kábelkötegelő spirálok magyarországi gyártója és forgalmazója a Computermode. Oldalukon még több információt és képet találtok a termékekről, valamint rendelésre is lehetőségetek nyílik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)