Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezzel játszunk az Arkham Knight megjelenése előtt

|

A holnap megjelenő Batman: Arkham Knight minden kétséget kizáróan tarolni fog, viszont a szuperhős játékbeli visszatérése előtti héten még nagy a verseny az első helyért.

Hirdetés

Az elmúlt hét egyáltalán nem szűkölködött izgalmakban, de persze a játékeladási toplistákon nem mutatkoznak meg az E3 alatt bejelentett címek, így az 576 Kbyte adatai alapján összeállt toplista láttán nem fogunk elájulni a meglepetéstől. Ha csak az nem ejt ámulatba, hogy a múlt heti második hely után nem hogy nem csúszott lejjebb, de átvette a legnépszerűbb játék helyét a LEGO Jurassic World.

Viszont nem ez volt a TT Games egyetlen játéka, ami bekerült a top 10-be, ugyanis a LEGO Marvel Super Heroes-nak is sikerült mindez a múlt héten, ahogy két játékkal szerepel a listán a Call of Duty is, az Advanced Warfare mellett a World at War fogyott elég jól egy toplistás hely eléréséhez.

Új játékok:

1. LEGO Jurassic World
2. Grand Theft Auto V
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. FIFA 15
5. The Witcher 3: Wild Hunt
6. LEGO Marvel Super Heroes
7. Minecraft
8. Call of Duty: World at War
9. Call of Duty: Advanced Warfare
10. F1 2014

A használt játékokon viszont talán észrevehetjük az E3 hatását, hiszen például a Need for Speed kiváló bemutatkozásával párhuzamosan többen keresték a 2013-as Rivals egy használt példányát, illetve a Metal Gear Solid V-öt is láthattuk a kiállításon, így pedig a tíz legkeresettebb használt cím közé került az előző rész, a Guns of the Patriots is.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. Battlefield 3
3. Need for Speed Rivals
4. Gran Turismo 5
5. Assassin's Creed: Revelations
6. The Last of Us Remastered
7. Medal of Honor Warfighter
8. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
9. Grand Theft Auto IV
10. Killzone 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)