Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - Master Chief visszatért

|

A Halo-sorozatnak továbbra is rengeteg rajongója van, és az első hét eladási adatai alapján úgy tűnik, a 343 első teljes értékű Xbox One-os epizódja elnyerte a tetszésüket.

Hirdetés

A Halo 5: Guardiansről nem csupán a játékot tesztelő újságírók és a Bungie volt elismerő véleménnyel, hanem nagyon úgy tűnik, a játékosoknak is bejön a 343 új lövöldéje. Legalábbis ezt mutatja az a harmadik helyezés, amivel a játék az 576 KByte adatai alapján összeállt hazai játékeladási listán nyitott.

A másik újonc, a WWE 2K16 a hetedik helyet csípte meg, viszont úgy tűnik, aki szerette volna, kevés kivétellel a megjelenéskor beszerezte a Guitar Hero Live-ot, ugyanis a FreeStyleGames ritmusjátéka a múlt heti dobogós helyezés után már csak a nyolcadik lett.

Új játékok:

1. FIFA 16
2. Assassin's Creed Syndicate
3. Halo 5: Guardians
4. Counter-Strike: Global Offensive
5. NBA 2K16
6. Grand Theft Auto V
7. WWE 2K16
8. Guitar Hero Live
9. Farming Simulator 15
10. Guild Wars 2: Heart of Thorns

A használt játékok között szokás szerint a nagy franchise-ok pörögnek, ezúttal a FIFA 15-tel az élen. Melepetést maximum a Star Wars: The Force Unleashed hatodik helye jelenthet, vagy az, hogy a Battlefield-sorozatot ezúttal a Hardline képviseli a toplistán.

Használt játékok:

1. FIFA 15
2. Grand Theft Auto V
3. Assassin's Creed IV: Black Flag
4. Far Cry 4
5. Call of Duty: Advanced Warfare
6. Star Wars: The Force Unleashed
7. Assassin's Creed III
8. Assassin's Creed Rogue
9. Minecraft
10. Battlefield Hardline

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)