Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - itthon is divat a kőkorszak

|

Végre kiengedhettük magunkból az ősembert a Far Cry Primal megjelenése után, ami a hazai játékeladási toplista élmezőnyét sem hagyta érintetlenül.

Hirdetés

Bár a Far Cry Primal megjelenése látszólag nem tartotta visszafoghatatlan lázban a gamereket, az 576 KByte adatai alapján összeállt hazai eladási toplistát nézve mégis az látszik, hogy sokan voltak, akik adtak egy lehetőséget az őskori lövöldének.

Olyannyira, hogy rögtön a toplista első helyére repítették a játékot annak ellenére, hogy a múlt hét adataiba csak a konzolos példányok számítottak bele, így a PC-s megjelenéssel jó esélye van az ismétlésre a Ubisoft játékának. A héten visszakúszott a legjobb tízbe pár olyan játék is, ami inkább csak a megjelenéskor fogyott jól, így például a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain és a Rainbow Six Siege is.

Új játékok:

1. Far Cry Primal
2. Counter-Strike: Global Offensive
3. Grand Theft Auto V
4. FIFA 16
5. Minecraft
6. Star Wars Battlefront
7. Rainbow Six Siege
8. American Truck Simulator
9. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
10. The Witcher 3: Wild Hunt

A használt játékok terén szintén pár régi kedvenc került elő ismét, így például a The Elder Scrolls V: Skyrim is odakerült a nyolcadik helyre, a hatodik pozícióban pedig a már sorozatban második hete listás helyezett Grand Theft Auto IV került.

Használt játékok:

1. Uncharted 2: Among Thieves
2. Grand Theft Auto V
3. Call of Duty: Black Ops III
4. Battlefield 4
5. Far Cry 4
6. Grand Theft Auto IV
7. Tomb Riader
8. The Elder Scrolls: Skyrim
9. Dying Light
10. Batman: Arkham Origins

Ti megleptétek magatokat valamivel az elmúlt napokban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)