Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ezekkel játszunk a The Division előtt

|

Mivel a múlt héten még várnunk kellett a Divisionre, többek között a kőkorszaki vadászmezőkön ütöttük el a játékidőnket.

Hirdetés

Érthető módon rengetegen vannak, akik már nagyon várják, hogy belemélyedhessenek a Tom Clancy's The Divisionbe, viszont a rajtot megelőző héten sem csak a sarokban ülve malmoztunk. Hogy mit is vittek haza a magyar gamerek, azt ezúttal is az 576 KByte adatai alapján összeállt játékeladási listán vesszük szemügyre.

Kiderült például, hogy a PC-s megjelenésnek hála meg tudta őrizni a vezető helyét a Far Cry Primal, sőt, mindhárom dobogós megtartotta a helyezését a múlt hét óta. A teljes kiadás viszont megint felkeltette az érdeklődést a Netherrealm legújabb játéka iránt, a Mortal Kombat XL így új helyezettként a hatodik helyet zsebelte be. Meglepően népszerűek voltak a Traveller's Tales-féle játékok, amikben a Marvel hősei tűnnek fel, a LEGO Marvel's Avengers mellett ugyanis a régebbi LEGO Marvel Super Heroes eladási adatai is toplistás helyet értek.

Új játékok:

1. Far Cry Primal
2. Counter-Strike: Global Offensive
3. Grand Theft Auto V
4. Minecraft
5. LEGO Marvel's Avengers
6. Mortal Kombat XL
7. Rainbow Six Siege
8. Call of Duty: Black Ops III
9. LEGO Marvel Super Heroes
10. Rise of the Tomb Raider

A használt játékok között visszakerült megszokott vezető helyére a Grand Theft Auto V, de érződött a Primal hatása ezen a listán is. A kőkori epizód sikeréből részesedve a Far Cry 3 és a negyedik epizód odakerült a használt lista harmadik és negyedik helyére.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 15
3. Far Cry 3
4. Far Cry 4
5. Minecraft
6. Assassin's Creed IV: Black Flag
7. Call of Duty: Ghosts
8. FIFA 14
9. Avatar: The Game
10. LEGO Pirates of the Caribbean

Ti tervezitek másik játék beszerzését is a héten, vagy a rajt napjait a Divisionre szánjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)