Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - Geralt még egyszer vadászni indul

|

Akármilyen népszerű az Overwatch, a játékos közösség egyként dobott el mindent, amivel addig foglalkozott, amikor befutott a Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine.

Hirdetés

Az utóbbi években belopta magát a játékosok szívébe a CD Projekt RED és valószínűleg a Witcher 3: Wild Hunt utolsó kiegészítőjét is a csapat nagylelkűségének bizonyítékaként fogják emlegetni a vásárlók. Így nem meglepő, hogy az 576 KByte adatai alapján összeállt játékeladási toplistából is az derül ki, hogy kifejezetten jól nyitott itthon a Blood and Wine.

Ez valószínűleg nem csupán a rengeteg tartalomnak, hanem a dobozban található Gwent-pakliknak is köszönhető, ezzel együtt magabiztosan állíthatjuk, hogy megérdemelten kaparintotta meg a toplista első helyét a szerepjáték záróakkordja. A Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine így ha csupán néhány példánnyal is, de a második helyre kényszerítette az Overwatchot, ami viszont ezúttal nem az egyetlen Blizzard-játék a tíz legjobban fogyó cím között. A Hetedik helyen ugyanis ott figyel a World of Warcraft Battlechestje (talán a Warcraft filmnek is köszönhetően), a tizedik pozícióban pedig a még mindig frissülő Diablo III tűnt fel.

Új játékok:

1. The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine
2. Overwatch
3. Doom
4. FIFA 16
5. The Witcher 3: Wild Hunt
6. Grand Theft Auto V
7. World of Warcraft Battlechest
8. Total War: Warhammer
9. Uncharted 4: A Thief's End
10. Diablo III

A használt játékok között ezúttal kifejezetten érdekes címek bukkantak fel, ráadásul az időzítésre sem minden esetben tudunk jó magyarázatot. A FIFA Street második helyét talán meg lehet magyarázni a foci EB közeledtével, a Star Wars-témájú játékok népszerűségét nem tudjuk, mi tornászhatta fel megint. Mindenesetre a nyolcadik lett a Kinect Star Wars és a kilencedik a LEGO Star Wars III: The Clone Wars.

Használt játékok:

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA Street
3. Far Cry 4
4. Uncharted 4: A Thief's End
5. Mortal Kombat X
6. LEGO Marvel Super Heroes
7. Uncharted 2: Among Thieves
8. Kinect Star Wars
9. LEGO Star Wars III: The Clone Wars
10. Assassin's Creed IV: Black Flag

Ti bővítettétek valamivel a gyűjteményt az elmúlt héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)