Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - nagy kalandokba kezdünk itthon

|

Ismét összeszedtük nektek, mely címek teljesítettek a legjobban itthon, ezúttal jó néhány igen hosszú játékot találunk köztük.

Hirdetés

Elkezdődött a játékipar idén egyébként kifejezetten rövidnek ígérkező uborkaszezonja (augusztusban már elég komoly címek várnak ránk), de egyelőre kicsit sem érezzük, hogy ne lenne mivel játszanunk. Az unaloműzésben ráadásul jó néhány játékakció is segít nekünk, ami az 576 KByte adatai alapján összeállt játékeladási toplistán is meglátszik.

A kicsit több mint egy éve megjelent Witcher 3: Wild Hunt például rögtön olyan kedvezményes árat kapott, hogy a múlt heti második hely után erre a hétre a dobogó legfelső fokára kerülhetett. Az Overwatch egyből több helyet is hátracsúszott egészen a negyedikig, a nemrég megjelent FPS-t pedig a tizedik helyen a már két és fél éve kapható Battlefield 4 ellensúlyozta, kétségkívül a Battlefield 1 hype-hullámát meglovagolva.

Új játékok:

1. The Witcher 3: Wild Hunt
2. Doom
3. Grand Theft Auto V
4. Overwatch
5. FIFA 16
6. Call of Duty: Black Ops II
7. Mortal Kombat X
8. Star Wars Battlefront
9. Fallout 4
10. Battlefield 4

A használt játékok között szintén kerültek olyan játékok a top 10-be, amik hamarosan folytatást kapnak, így például a Watch Dogs 2 rajtja előtt annyian döntöttek az előző rész pótlása mellett, hogy rögtön a negyedik helyre került Aiden kalandja. Az Assassin's Creed-rajongók esetében pedig inkább elvonási tünetekről beszélhetünk a 2016-os pihenő miatt, de így legalább van idő kipörgetni például a hetedik és a nyolcadik helyet megszerző harmadik részt és Brotherhoodot.

Használt játékok:

1. FIFA 16
2. Battlefield 4
3. Grand Theft Auto V
4. Watch Dogs
5. FIFA 13
6. Need for Speed the Run
7. Assassin's Creed Brotherhood
8. Assassin's Creed III
9. Minecraft
10. Call of Duty: Ghosts

Ti melyik játékkal lazítotok a nyáron?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)