Hirdetés

Magyar játékszoftver-eladási toplisták - 38. hét

|

Lássuk mi kellett a népnek a múlt héten. Lehet tippelni, vajon a WoW vezet-e még, avagy sem.

Hirdetés

Toplista. Minden héten valami extra változás, egy-egy igazán jó játéknak sikerül csak hetekig a lista csúcsán tanányázni. Ez a helyzet legalábbis külföldön. Kicsiny hazánkban viszont nem is tudom mióta a World of Warcraft gamecard a nyerő. Hogy ez miért van így, most ne boncolgassuk, inkább názzük a teljes listát, mert azért akad egy két érdekesség is.

 Itt van mindjárt a Need for Speed: Shift, ami kapásból második helyen indul. Az EA másik játéka, a The Sims 3 is szép helyen van, de hát toplista Sims nélkül... A Call of Duty 4 is tartja magát, nyilván a pompás multi miatt, és a GTA 4 is ott van a listán, megérdemelten. A Witcher bővített verziója pedig minden RPG fannak kötelező vétel.

Magyar teljes árú PC TOP 10

1. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
2. NEED FOR SPEED SHIFT
3. THE SIMS 3
4. GTA 4
5. CALL OF DUTY 4
6. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
7. COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD
8. WITCHER ENHANCED EDITION
9. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR
10. POKOLI SZOMSZÉDOK 3 - AZ ÖRDÖG NEM ALSZIK

Az össz-platform listán kicsit változik csak a helyzet, itt bizony beelőz a Shift, hajrá hajrá. Harry Pottert többen terelgetik konzolon,viszont más nagy különbség nincs.

1. NEED FOR SPEED SHIFT
2. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
3. THE SIMS 3
4. GTA 4
5. CALL OF DUTY 4
6. G-FORCE
7. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
8. HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE
9. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR
10. COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)