Hirdetés

Magyar modder a nemzetközi porondon

|

Szilárd mézeskalács házát már láthattátok a Budapest Game Shown, most pedig még komolyabb megmérettetésen indul vele. Segítsünk neki, hogy odaverjen a többieknek!

Hirdetés

Aki volt a BGS 2010-en, az emlékezhet az alant látható remekműre, ami igazán egyedi:

Az ennivaló modding tulajdonosa most a Cooler Master nevével fémjelzett 2011 Case Mod Competitionon indul és tegnap még az első helyen állt, de mára egy holland ellenfele beelőzte, sőt, már a többiek is ott lihegnek a nyomában. Éppen ezért segítsünk neki annyival, hogy néhány kattintásnyi energiát befektetve szavazunk a művére itt. Amennyiben rákattintasz a "szavazok" gombra, meg kell adnod néhány adatot, majd pedig e-mailben kapsz egy linket, amire ráklikkelve nyugtázhatod, hogy megvolt a napi jó cselekedeted.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)