Hirdetés

Magyar művész álmodta meg a LEGO: The Witcher játékot, azonnal rohannánk megvenni, ha elkészülne

|

Nem csoda, hogy a CD Projekt RED figyelmét is felkeltette a magyar művész alkotása, annyira dögösen néz ki.

Hirdetés

Bár a Cyberpunk 2077 is kiválóan teljesített a kasszáknál, a CD Projekt RED mind kritikai, mind üzleti értelemben a The Witcher szériának, azon belül is a The Witcher 3: Wild Huntnak köszönheti legnagyobb sikereit. Ennek tükrében teljesen érthető, hogy erőforrásai zömét a jövőben is e franchise köré csoportosítja, tehát a Cypberpunk 2077 rövidesen megjelenő kiegészítője, a Phantom Liberty, valamint a folytatás mellett készül a 2007-es, kizárólag PC-re megjelent The Witcher remake-je, egy vajákos spin-off, valamint egy új teljes értékű The Witcher játék (ez egy új trilógia nyitánya lesz) is.

Egyvalami azonban nem, és egészen addig, míg meg nem láttuk az alábbi képeket, fel sem merült bennünk, hogy minden porcikánk vágyik rá. Az az igazság, hogy rögvest feltörnénk a malacperselyt, csak hogy rátehessük a kezünket egy ilyen mutatós LEGO játékra Geralttal és a többiekkel.

Hirdetés

A szóban forgó alkotások BrickPanda keze munkáját dicsérik, aki már nemcsak kedvenc filmjeink ikonikus jeleneteit rakja össze LEGO elemekből, hanem kirándulást tett a videojátékok világába is. Az eredmény egészen bámulatos, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen jól illene egymáshoz a két franchise. Reméljük, hogy a CD Projekt RED elismerése egyúttal azt is jelenti, hogy a lengyelek esetleg fontolóra veszik, hogy felvegyék a kapcsolatot a LEGO dán központjával, mert meggyőződésünk, hogy elférne a piacon egy legósított The Witcher trilógia is.

BrickPanda munkásságában az X-en és az Instagram oldalán, is elmerülhettek, amennyiben pedig támogatni szeretnétek őt, akkor Patreonon is megtaláljátok.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)