Hirdetés

Magyar nyelven szivárgott ki egy PlayStation 5 reklám

|

Magyar feliratos változatban került ki idő előtt a PS5 új reklámanyaga.

Hirdetés

Daniel Ahmad előszeretettel turnézza körül az internetet a játékipar különböző kiszivárgott anyagaival, most épp egy PS5-ös reklámfilmet mutatott meg nekünk még a hivatalos közzététel előtt. Számunkra pedig azért is különösen érdekes ez az anyag, mert bizony magyar vonatkozása is van. 

Hirdetés

Maga a videó angol hanggal rendelkezik, ugyanakkor elejétől a végéig magyar feliratot is kapott. Immár több mint 20 ezren nézték meg a felvételt, ez a szám pedig minden bizonnyal hatványozottan nőni fog az elkövetkező órákban, így egyre több és több ember ismerkedhet meg hazánk csodás nyelvével írott formában. A videót eredetileg a PlayStation Magyarország YouTube-csatorna élesítette, majd gyorsan elérhetetlenné is tették, de az internet nem felejt. 

A reklám egyébként nem bővelkedik konkrétumokban, így arra senki se számítson, hogy esetleg a PlayStation 5 hivatalos megjelenési dátumát vagy árazását kiszúrhatja benne. 

Frissítés: Időközben befutott a hivatalos verzió is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)