Hirdetés

Magyar TOP10 - 21. hét

|

Eljött a 21. hét, és megjöttek az aktuális toplisták is. Nézzük történt-e valami érdekes.

Hirdetés

Elárulom előre, nem sok változás van. A World of Warcraft uralma megdönthetetnennek tűnik, kíváncsi vagyok mi lesz, ha megjelenik a The Sims 3. Tartok tőle azonban, hogy az EA hiába vár sokat, mert ugye a The Sims 3 már most is népszerű, csak nem felétlenül úgy, ahogy azt az EA elképzelte.

A lista többi résztvevője is nagyrészt régi ismerős, kivéve a Company of Heroes: Tales of Valor, amely mind a PC-s, mind az össz-platform listán jól szerepel. A PC-s Grand Theft Auto IV feltör, mint a talajvíz, szintúgy a Sacred 2: Fallen Angel. Jó kis játék mind a kettő, a maga kategóriájában. Az Euro Truck, és a Táltos Paripám 2 a causal réteget képviseli bizonyára, míg a Fallout 3 biztosan erőre kap majd, ha megjelnnek a DLC-k lemezen is. Az X-Men Origins: Wolverine érdekes módon csak konzolokon hódít, úgy látszik a PC-s arcoknak nem jön be annyira ez a stílus. Na, akkor nézzük a listákat:

Magyar Teljes Árú PC TOP10:

1. World of Warcraft prepaid card
2. Wolrd of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. GTA 4
4. Sacred 2: Fallen Angel
5. World of Warcraft Battlechest
6. Company of Heroes: Tales of Valor
7. Counter-Strike Source
8. Euro Truck
9. Táltos Paripám 2
10. Fallout 3

Magyar Teljes Árú össz-platform TOP10:

1. World of Warcraft prepaid card
2. Wolrd of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. GTA 4
4. X-Men Origins: Wolverine
5. Fifa09
6. Sacred 2: Fallen Angel
7. World of Warcraft Battlechest
8. Company of Heroes: Tales of Valor
9. Need for Speed Undercover
10. Counter-Strike Source

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)