Hirdetés

Szavazz: Te milyen magyar történelmi vagy hazánkban játszódó játékot próbálnál ki?

|

Egy jó stratégiai játék? Grand Theft Auto: Budapest? Assassin's Creed Hungary? Kamionszimulátor? Szerinted mi lenne a legjobb?

Hirdetés

Bár a magyar játékfejlesztésnek volt néhány szép éve az elmúlt évtizedekben, kevés játék foglalkozott konkrétan népünk történelmével, pedig nemzeti ünnepeken azért mindig elgondolkozik az ember azon, milyen jó is lenne valami komolyabb játék, ahol a magyarok is helyet kapnak (és nem csak a Battlefield 1 kiegészítőjében a Monarchia katonájaként, vagy a Kingdom Come: Deliverance ellenfeleiként, esetleg a Halo: Reach-ben ismerős sci-fi nyelvként).

Hirdetés

2005-ben az - akkor még önállóan létező, azóta az EMMI részévé vált - Oktatási és Kulturális Minisztérium segítségével megjelent az ingyenes 1848, és sosem fogjuk elfelejteni Pierrot stúdiója, a Private Moon Studios által készített Jumurdzsák gyűrűjét sem, de Magyarország legtöbbször a Hungaroring miatt szerepelt játékokban. Pedig még annyi jó ötlet lehetne, a történelmünk elég színes hozzá.

Ti hogyan tudnátok még elképzelni a szerepeltetését? Történelmi vagy modern játék legyen inkább? Mondjátok el! (És lehetőleg mellőzzétek a viccesnek szánt aktuálpolitikai átkötéseket, ez nem az a hely, most inkább kalandozzunk el képzeletben)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)