Hirdetés

Többek között egy Devil May Cry 5 magyarítást is hozott az ősz

|

De nem csak a Devil May Cry, hanem a Life is Strange és az Overcooked rajongók is örülni fognak a legújabb fordításoknak.

Hirdetés

A nyár vége nem telt rosszul azok számára, akik magyarul szerettek volna játszani, hiszen ahogy legutóbbi gyűjtőcikkünkben összeszedtük, olyan játékokhoz érkeztek honosítások, mint a Battlefield 1, a Call of Duty: Advanced Warfare, a Styx: Shards of Darkness és a Venetica. 

Hirdetés

Nem kevésbé izgalmas az ősz sem a fordítások szempontjából, nézzétek meg az alábbi listában, hogy milyen játékok kaptak mostanában magyar feliratot: 

- Devil May Cry 5 (Fordító: Tom Evin)

- Life is Strange 2 - Episode 2 (Fordító: ZéBé)

- Life is Strange: Before the Storm - Episode 3 (Fordító: FileRise csapat)

- Q.U.B.E.2 (Fordító: nulladik)

- Please Find Me (Fordító: Patyek)

- Rakuen (Fordító: justplathemus)

- Overcooked! 2 Carnival of Chaos DLC (Fordító: The_Reaper_CooL)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)