Hirdetés

Egy újabb adag játékhoz tölthettek magyarítást

|

Különleges nap ez a mai, hiszen olyan játékokhoz tölthettek le fordítást, mint a Resident Evil 6 és a Child of Light, valamint a Doom 3: BFG Edition kiadáshoz szinkron is érkezett.

Hirdetés

A legutóbbi gyűjteményben olyan magyarításokat zsákolhattatok be, mint a Rising Storm 2 - Vietnam és a Penumbra: Necrologue, de máris itt a következő kollekció tele ínyencségekkel.

Hirdetés

Ezekben a pillanatokban is olyan projektek készülnek a háttérben, mint a Far Cry: Primal (TaleHunters), a Hellblade: Senua's Sacrifice (Ács Andris), a VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action (Jusplathemus), az Outlast 2 (Patyek), a Mafia III (HUNosítók Team), a Darkest Dungeon (The_Reaper_CooL) és még sorolhatnánk, de most inkább foglalkozzunk azokkal, amiket ebben a szent pillanatban már tölthettek is le az alábbi listából: 

- Tales from the Borderlands - Episode 4-5 (Fordítók: TaleHunters csapat)

- Minecraft: Story Mode - Episode 5 (Fordítók: TaleHunters csapat)

- Resident Evil 6 (Fordítók: HUNosítók Team)

- Child of Light + DLC-k (Fordító: Aryol)

- LEGO Batman 2: DC Super Heroes (Fordítók: Peti321, HUNosítokTeam, NoName06)

- The Elder Scrolls III: Morrowind update (Fordítók: MorroHun Team)

- Hearts of Iron IV (Fordítók: Paradox Hungary)

- Doom 3: BFG Edition szinkron (Portolás: amagony)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)