Hirdetés

Magyarország nevezetességei még sosem voltak ennyire élethűek a Microsoft Flight Simulatorben

|

Kelet-Közép-Európa alapos ráncfelvarrást kapott a Microsoft Flight Simulator legújabb frissítésében.

Hirdetés

Nemrég befutott a Microsoft Flight Simulator legújabb, immár szám szerint tizennegyedik nagy frissítése, ami ismételten részletesebbé varázsolt egy adott régiót. Ezúttal ráadásul a magyar játékosok számára különösen ledves lehet az új update, ugyanis Kelet-Közép-Európa volt épp soron.

Csehország, Szlovákia, Magyarország, Szlovénia, Horvátország és Bosznia-Hercegovina összesen 103 nevezetessége, 6 reptere és 10 városa lett mostantól sokkal részletesebb és élethűbb az Asobo Studio játékában.

Hirdetés

Hazánkra levetítve ez azt jelenti, hogy 19 magyarországi nevezetesség, a Pécs-Pogány repülőtér és Budapest immár elképesztő részletességgel csodálható meg a Microsoft Flight Simulatorben. Az alábbi előzetes megmutatja, hogy mindez hogy fest a gyakorlatban. 

A frissítés természetesen teljesen ingyenes, bárki letöltheti azt. 

Közben pedig már készül egyébként a következő rész, a Microsoft Flight Simulator 2024 is, ami a fejlesztők szerint több is, mint egy sima videojáték.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)