Hirdetés

Magyarországon a Frostmourne rúnakard!

|

Aki, ezt a kardot forgatja, földöntúli erőknek parancsolhat. Amint a penge húsba hasít, a hatalom megsebzi a lelket.

Hirdetés

Megérkezett kicsiny hazánkba a Frostmourne rúnakard! A CD Projekt félelmet távolról sem ismerő brigádja saját életük kockáztatásával elhozták nekünk a 120 centiméteres, rúnákkal díszített acélpengét, hivatalos sajtóközleményükben (részletek lejjebb!) képekkel támasztották alá hősies tettüket, reméljük egyik hordozó sem szenvedett sérülést, vagy kerítette hatalmába a gonosz.

frost2.jpg
 

Korábban már beszámoltunk a WestEndben, november tizenkettedikén megrendezésre kerülő fergeteges éjszakai nyitópartiról, melynek keretében mindenkit izgalmas programokkal és értékes nyereményekkel várnak a szervezők. Az élethű Frostmourne rúnakard megemlítésére sokan találgatni kezdtetek, vajon milyen földi anyagból készülhetett sokak vágyálma. Nos, akik eddig figyelmesen ízlelgették a karaktereket már tudják a választ, egy biztos, nem fröccsöntött műanyag. Szeretnétek róla megbizonyosodni? Akkor találkozzunk november 12-én a WestEnd-ben található Media Markt-ban!

A szervezők büszkén jelentik: csatasorsba állították az összes éjszakás pénztáros hölgyet és urat, így elfelejthetjük a hosszasan kígyózó sorokat! Ja, sok sikert a jelmezversenyen!

 

frost1.jpg
 

Egy kis ismétlés és CD Projekt sajtóközlemény:

 „Aki, ezt a kardot forgatja, földöntúli erőknek parancsolhat. Amint a penge húsba hasít, a hatalom megsebzi a lelket."  

Így hangzik a figyelmeztetés mindazoknak, akik a Frostmourne, a valaha létezett leghatalmasabb rúnakard hatalmát kutatják. A CD Projekt jóvoltából, a 120 centiméteres rúnázott acélpengét, komoly biztonsági intézkedések mellett, sikerült hazánkba szállítani. A fegyver és a benne lakozó gonosz, a rendezvény napjáig, egy mágikusan megerősített széfben nyugszik, ahonnan november 12.-én elszabadul, hogy új hordozóra találjon.

Még van idő, jelentkezz az jelmezversenyre, és talán Frostmourne téged választ. A jelentkezés határideje: november 10., 12:00.

A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, meglepetések és fellépők várják a látogatatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán, tehát érdemes korán érkezni. A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális csapata, a „Rock & Rule", illetve egy, a Showder Klub-ból ismert stand-up komédiás is tiszteletét teszi.

Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye. A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre - egy előzetes regisztráció során - a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mailcím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a gergely.csordas@cdprojekt.hu címen , legkésőbb 2008. november 10-én délig. A kosztümverseny fődíja egy igazi Frostmourne replika! A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri válassza ki, amely a magyar Warcraft fanoldalak készítőiből, a CD Projekt munkatársaiból, és egy jelmeztervező-stylistból áll.

Ha szeretnél hozzájutni az elsők között a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéhez, és szívonalas programokkal, játékosok között ráhangolódni a Lich King világára, akkor itt a helyed!
A további programokkal kapcsolatos híreket az eseményig folyamatosan a hivatalos magyar World of Warcraft fansite-on - a http://worldofwarcraft.hu/nightopening címen - illetve a www.cdprojekt.hu weboldalán hozzuk nyilvánosságra.

A Night Opening helyszíne és időpontja:
2008. november 12., 22 óra
Media Markt WestEnd WestEnd City Center (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől) 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)