Hirdetés

Magyarországra jön a hamburgerező, amiért megőrültünk az E3-on

|

Úgy tűnik, hogy végre nem kell majd átlépnünk az országhatárt, ha a Five Guysban ennénk egy hamburgert.

Hirdetés

Jelenleg nagyon úgy fest, hogy ez E3-nak reszeltek, de amikor még minden évben Los Angelesben gyűlt össze az iparág színe-java, akkor a rendezvényre kilátogató GS-különítmény sosem mulasztotta el felkeresni a közeli Five Guys éttermet. Afféle tradíció lett ebből, amiről a nagy öregek kitágult pupillákkal, heves szívdobogás közepette meséltek az ifjabb generációnak, de olyan átéléssel, hogy aki ott volt, és hallotta, maga is megéhezett.

Mazur és Paca is lelkes rajongó, sosem mulasztják el hamburgerezés közben megjegyezni, hogy jó-jó, de amit L. A.-ben kihoztak nekik, azok a feltétek, azok a szószok... Szóval ezért is szaladt a homlokunk közepéig a szemöldökünk, amikor belefutottunk a hírbe a Paraméter oldalán, hogy bizony Magyarországon is Five Guys fog nyílni.

Hirdetés

A szlovák lappal a Monterock International közölte, hogy engedélyt kapott éttermek működtetésére öt kelet- és közép-európai országban, Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában. A cég első körben két, már üzemelő osztrák éttermet vesz át, és 2028-ig számos továbbit szeretne nyitni a régiónkban. Arról egyelőre nincs információnk, hogy mikor térhetünk be az első magyarországi egységbe.

A franchise rendszerben működő Five Guys étteremlánc 1986-ban indult a virginiai Murrell család vállalkozásaként, ma már 1850 étterem alkotja szerte a világban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)