Hirdetés

Magyarul is olvashatjuk a Guild Wars regényeket

|

Már folyik az első kötet, a Ghosts of Ascalon fordítása, amit a tervek szerint a sorozat többi tagja is követni fog.

Hirdetés

A PlayON Magyarország nem állt meg a Vaják: Utolsó kívánság című könyvnél, hanem további videojátékos témájú regények hazai kiadására készül. Ilyenek lesznek a Guild Wars világán alapuló regények a Matt Frobeck - Jeff Grubb szerzőpárostól.



A sorozat első kötetének (Ghosts of Ascalon) cselekménye a Guild Wars 2 eseményei előtt játszódik, és betekintést enged Tyria világának újkori történelmébe. A könyvben helyet kaptak a játékban megszemélyesíthető fajok, foglalkozások, valamint a különböző varázslatok is. A PlayON tervei szerint a második kötet még ebben az évben megjelenik, a harmadikra viszont még várnunk kell egy keveset, hiszen még az angol kiadás sem látott napvilágot.

A Ghosts of Ascalon tartalmából:
A századokon át tartó, az emberek és a charr közötti viszály számtalan áldozatot követelt. Az új fenyegetés azonban erejük egyesítésére kényszeríti a két ősi ellenséget. A béke megteremtéséhez szükség van egy ősi ereklyére, mely elveszett az időtlen háború során. Dougal Keane azon kevesek egyike, aki járt Ascalon Város falain belül. Egy csapat vándor az ő vezetése alatt indul az elesett királyság romjai közé, hogy felkutassa az ereklyét. Hősünk még nem tudja, hogy szembe kell szállnia Ascalon feledésbe merült lelkeivel, ahogy a saját maga szellemeivel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)