Hirdetés

Majdnem ingyen kínálják az egyik legjobb Jurassic Park-játékot

|

Nagyjából egy szendvics áráért lehet most tiétek a Jurassic World Evolution.

Hirdetés

A 2018-ban debütált Jurassic World Evolution képében egy kifejezetten szórakoztató Jurassic Park-játékot hozott nekünk a menedzselős játékok mestere, a Frontier Developments. Tavaly aztán megjött a kaland folytatása, ami még ütősebb élményt kínált, de ez nem jelenti azt, hogy akkor az első részt már el is felejthetjük. Sőt, éppen ellenkezőleg, az előd még ma is kiváló választás lehet a dinoszauruszok rajongóinak, akik most tényleg aprópénzért csaphatnak le rá.

Friss ajánlatot hozott nekünk a jótékonykodásról, az ajándékokról és a kedvező játékvásárlási lehetőségekről elhíresült Humble Bundle. A Humble Jurassic Bundle tartalmazza a Jurassic World Evolutiont, illetve az összes megjelent DLC-jét, így ha esetleg kimaradt volna a 2018-as alkotás, most kitűnő alkalom nyílt a pótlására.

Hirdetés

Természetesen ezúttal is lehetőség van arra, hogy mindössze 1 eurót fizessünk, és ez most kifejezetten meg is éri, ugyanis már ezért az összegért az alapjátékot, amit aztán Steamen aktiválhatunk. Érdemes egyébként a teljes, szintén nem drága csomagot megvásárolni, amivel jár még egy 50%-os kupon is. Ez utóbbit felhasználva féláron vásárolhatjuk meg a Jurassic World Evolution 2-t a Humble saját boltjában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)