Hirdetés

Majdnem két és félszer több Win 7, mint Vista.

|

Pontosabban 234 százalékkal több Windows 7 eladás született a megjelenés után ugyanannyi nap alatt, mint a Vistánál.

Hirdetés

Az NPD, amely mindent fel szokott mérni (csak a PC-s játékok eladásait nem) most azt jelentette, hogy a Windows 7 indulása sokkal erősebb volt, mint a Vistáé.

Az eladások első napjai pontosan 234 százalékos növekedést jelentettek azonos időszak alatt eladott Vistákhoz képest. Ennek egy része a jól kidolgozott speciális ajánlatoknak és olcsó előendeléseknek volt köszönhető - hiszen a teljes bevétel csak 82 százalékkal volt nagyobb - de az biztos, hogy a felhasználókat jobban érdekli a Windows 7. Érdekes módon a PC hardver eladások a Vista esetében erősebben nőttek (68%) mint a Windows 7 esetében (48%). A Windows 7 megjelenése óta elkelt PC-k 20%-a volt Vistás vagy XP-s, 6 százaléka nem-windowsos - így bátran lehet állítani, hogy a Windows 7 egyéb Windowsok ellen versenyez leginkább.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)