Hirdetés

Majdnem lett egy Star Wars homokozónk

|

Az Avalanche Studios korábbi menedzsere, Oskar Burman majdnem összehozott a LucasArts-szal egy sandbox Star Wars játékot.

Hirdetés

Egy Twitter beszélgetésből - ami Oskar és Christofer Sundberg között zajlott - kiderült, hogy az Avalanche Studiosnak komoly esélye volt rá, hogy kihúzza a bajból a mára bedőlt LucasArts-ot.

„Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban majdnem sikerült összehoznunk egy megállapodást, amikor még az Avalanche-nál voltam” - emlékszik vissza Oskar Burman, aki 2005-től, 2009-ig volt a stúdió menedzsere.

Kettejük beszélgetéséből kiderült, hogy esély volt egy nagy, nyitott világú Star Wars játék megszületésére. Egy ilyen címre pedig lett volna igény. „Ha megegyeztek volna velünk annak idején, akkor a LucasArts még ma is élne. Egy hatalmas nyílt világú SW játék! Király lett volna!” – válaszolta egykori kollégájának Sundberg. 

Ezt már sosem tudjuk meg, az EA kapta meg a Star Wars játékok jogait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)