Hirdetés

Majdnem más lett a Sólyomszem sorozat gonosztevője

|

Egy régi közönségkedvenc tért vissza a Sólyomszem tévésorozat fináléjában, ám a rendező szerint nem volt végig garantált, hogy ő lesz majd a tuti befutó.

Hirdetés

Idén már több tévésorozatot is sikerrel útjára indított a Marvel, de odafigyeltek arra, hogy azért az ünnepi szezonra is maradjon valami. Novemberben debütált a Sólyomszem, melynek nemrég megjelent az utolsó epizódja is.

A fináléban visszatért a Marvel Cinematic Universe egyik legnépszerűbb gonosztevője is, ám a sorozat rendezője elárulta, hogy nem voltak végig biztosak benne, hogy őt szeretnék majd végül felfedni az évad végén. A folytatásban spoilerek következnek!

Hirdetés

Aki látta a sorozatot, annak talán meglepetést okozott, hogy kiderült, nem más, mint Daredevil legnagyobb ellenfele, a Vincent D'Onofrio által tökéletesen megformált Kingpin volt mindvégig a színfalak mögött. Ez természetesen nagy öröm mindenki számára, aki szerette a karakter korábbi szerepléseit, de Rhys Thomas rendező nemrég a Variety-nek elárulta, hogy eredetileg másra gondolt:

"Bár a Kingpin még nem volt a képben, amikor elkezdtem a sorozatot, úgy érzem a jelenléte sosem volt túl messze. Mármint mindig is kerülgettünk egy másik nagy gonosztevőt, de aztán volt egy pillanat, amikor odajött a Marvel egyik igazgatója és elmondta, hogy mit fogunk kezdeni ezzel az egésszel. A Pókember: Nincs Hazaúttal való kötődést illetően pedig azt tudom mondani, hogy nem tudtam, hogy ezt fogják majd tenni. A Marvel nagyon jó abban, hogy mindenkit különálló silóban tartson. Azt emberek azt gondolják, hogy minden előre ki van találva, de valójában hagyják, hogy a sorozatoddal foglalkozz és csak annyit mondanak el, amennyit feltétlenül kell."

Sajnos nem derült ki, hogy pontosan ki volt a másik nagy jelölt, de sokan úgy találgattak, hogy Fra Free által alakított Kazi lehetett volna az. Ti kit tudnátok még elképzelni főgonosznak és hogy tetszett a leleplezés?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)