Hirdetés

Majdnem megvolt a 100-as szintű hardcore karaktere a Diablo IV első szezonjában, aztán jött az, amitől minden játékos fél

|

Kevés dühítőbb dolog lehet, mint mikor önhibádon kívül veszíted el a közel 100-as karakteredet.

Hirdetés

Mindösszesen hét játékbéli szint választotta el történetünk szomorú főhősét a diadaltól, vagyis a 100-as szinthatártól, mikor a Diablo IV első szezonjában pörgetett rogue karakterétől könnyes búcsút kellett vennie. Wudijo sokak szerint a világ egyik legjobb Diablo-streamere, remekül is haladt a Season 1 során az új hardcore rogue-jával, aztán jött a bossoknál is félelmetesebb ellenfél: a disconnect.

Egészen pontosan akkor vágta ki a játék Wudijót, mikor egy Nightmare Dungeon eventjét teljesítette, alig pár másodpercre volt a céltól. Mikor visszalépett a Diablo IV-ben, 93-as szintű karaktere sajnálatos módon már elhalálozott. Mindez visszanézhető a Twitchen.

Hirdetés

Hardcore karakter esetében mindez ugyebár azt jelenti, hogy Wudijo véglegesen bukta ezt a 93-as szintű rogue-ot, többet nem fog tudni játszani vele. Pedig meglehetősen gyorsan haladt vele, összesen 48 óra és 46 perc kellett neki a 93-as szint eléréséhez - illetve itt járt az óra, amikor a karakter elhalálozott.

Az efféle problémák kiküszöbölése érdekében egyébként a Blizzard azt tervezi, hogy a harmadik szezonból bevezet egy Scroll of Escape nevű tárgyat, ami disconnect esetén automatikusan kimenekíteni a játékost az épp aktuális Dungeonből. Kérdés persze, hogy erre mi a francért kell majd nagyjából fél évet várnunk. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)