Hirdetés

Majesty 2 - Hamarosan demózhatunk

|

Amennyiben minden jól alakul, két hét múlva rátehetjük mancsunkat a Majesty folytatásának játszható demójára.

Hirdetés

Még a nagy özönvíz előtt (2000) tette le az asztalra a Cyberlore stúdiója a Majesty: The Fantasy Kingdom Sim című játékot, amiből világsiker sajnos nem lett, kult-sátuszt ellenben kiérdemelte.



Az időközben kimúlt fejlesztőcsapat helyett az orosz 1C egyik belső stúdiója vette kezébe a folytatást, kiadóként pedig a Paradoxot üdvözölhetjük. Laikusoknak nem árt tudniuk, hogy a Majesty 2 - The Fantasy Kingdom Sim elődjéhez hasonlóan olyan stratégiai játék, amelyben a játékos a rendelkezésére álló pénzből céheket (harcos, íjász, mágus, tolvaj, stb.), templomokat, őrtörnyokat, kocsmát, piacteret, fogadót, és egyéb építményeket húz fel, hősöket toboroz, de ezeket a tapasztalati pontokat gyűjtögető, időnként szintet lépő, pénzükön új és jobb felszerelést vásárló zsoldosokat közvetlenül nem irányíthatjak. Mennek ők szépen a maguk feje után (ezért fontos a jól megírt M.I.), illetve pénzdíjakkal lehet egy-egy célpontot kívánatossá varázsolni számukra. Ily módon azért mégiscsak befolyásolhatjuk, hogy merre kalandozzanak.



A szeptember 11-ről szeptember 18-ra csúsztatott Majesty 2 - The Fantasy Kingdom Sim a rajongók legnagyobb örömére az alkotók nem egy néhány órácska alatt végigtolható játékkal akarják kiszúrni a szemüket. A négy kampány (egyenként 16 küldetéssel) legalább 30 óra játékidőt kínál, s akkor még nem is beszültünk a helyi hálóban, illetve online is játszható többszereplős térképekről (ezekből 8 darabot kapunk), valamint a magányos farkasoknak szánt scenariókról (itt a hatos a nyerő szám). Mindent összevetve az ár érték arány rendben lévőnek tűnik, már csak a szeptember 15-re beharangozott játszható demót kell letesztelnünk ahhoz, hogy kiderüljön, a nagy elődhöz méltó, a pénzünkre joggal pályázó folytatáshoz van-e szerencsénk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)