Hirdetés

Májusi bejelentés az Elder Scrolls MMO-val kapcsolatban?

|

A Bethesda és a ZeniMax keményen dolgoznak egy MMO-n, mely elrepít a Skyrim, az Oblivion és a Morrowind világába.

Hirdetés

A részletek homályosak, csupán annyi biztos, hogy a Bethesda és a ZeniMax bejelentette, az Elder Scrolls Online-t májusban jelentik be. Szóval ez a bejelentés bejelentése. Egy ismeretlen forrás szerint az új MMO a The Elder Scrolls V: Skyrim előtt egy évezreddel játszódik, és három frakció közül lehet majd benne választani. Ezekről sem lehet sokat tudni, csupán annyit, hogy mindegyikben van egy-egy állat, azaz oroszlán, sárkány, és egy ragadozó madár (talán valami Főnix, vagy sas, de nem tudni biztosan).

A májusi hivatalos bejelentést feltételezhetően az E3-on történő bemutatás követi, de remélhetőleg az augusztusi Quakecon 2012-n is láthatjuk, ahol egyébként az idSoftware is megmutatja a Doom 4-et (aminek a demója nemsoká megérkezik hozzánk, és betehetjük a GTA 5 demó mellé). Arra, hogy folyik valamilyen MMO hegesztés a színfalak mögött, többek számára egyértelmű volt, a ZeniMax ugyanis egy halom, erre utaló álláshirdetést jelentetett meg. Ami a mai napig titkos volt, az az univerzummal kapcsolatos, hiszen sokan szerettek volna egy Fallout MMO-t látni, amit egyszer már EndreMan is kinevetett az első Late Night Live Arénában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)