Hirdetés

Májusi GameStar akció - Gears of War és UT3 kiárusítás!

|

Ha elszalasztottad az évszázad üzletét, akkor most bepótolhatod! Itt a májusi GameStar raktárkisöprés! Ingyen Gears of War és Unreal Tournament III! Aki kapja marja!

Hirdetés

Májusban minden gamer lelkébe öröm és bódottá' költözött, hiszen kedvenc, világszínvonalú sajtótermékük (igen kimondom: GameStar) mellé ingyen kapták a PC-s Gears of War és az Unreal Tournament III valamelyikét.

Akár hogy is szépítjük azonban, ma már július hó meleg napjait (ami nem egy rendezvény) éljük. Ennek hozománya, hogy az újságárusok standjairól mára lekerültek májusi lapszámunk példányai. Igaz csak jelképesen, hiszen már az első héten elkapkodták az összest (egyesek még meg is verekedtek érte, komolyan). Aki tehát az újságosnál már csak egy pofont kapott, vagy még annyit sem, esetleg csak az egyik teljes játékot sikerült megszereznie, az most jól figyeljen!

Feltett szándékunk, hogy a raktáron maradt utolsó májusi GameStar példányokat is odaadjuk Nektek, hisz mihez kezdjünk velük, egyébként is már olvastuk. Sőt, az óriási érdeklődésre tekintettel egyéb akciós konstrukciókat is összeállítottunk, melyek pontokba szedve így néznek ki:

Májusi GameStar választható UT 3 vagy Gears of War teljes játékkal: 1996 Ft.

Májusi GameStar választható UT 3 vagy Gears of War teljes játékkal plusz júniusi GS Advent Rising teljes játékkal: 3000 Ft.

Májusi GS választható UT 3 vagy Gears of War teljes játékkal plusz BÁRMELYIK 2008-ban megjelent GS teljes játékkal: 3000 Ft

Igen, jól láttok. Tehát ha még hiányzik a Gears of War vagy az UT3 közül valamelyik, (esetleg mindkettő) akkor a megmaradt májusi GS utólagos megvásárlásával továbbra is ingyen adjuk mellé vagy egy Gears of War vagy egy UT3 példányt, duplavásárláskor mindkettőt. Ha rászántok még egy ezrest az aktusra, akkor egy verhetetlen ajánlat keretében a májusi lap és játéka mellé megkaparinthatjátok még az aktuális júniusi lapszámot, Advent Rising teljes játékkal. Végül pedig, ha úgy tetszik, ugyan ennyiért a májusi szám mellé választhatjátok még bármelyik 2008-as lapszám kiválóságát, annak teljes játékával együtt.

Akit meggyőztek verhetetlen ajánlataink, azok lapjainkat megvásárolhatják Budapesten, a Madách Imre út 13-14 szám alatt, a Madách Trade Center A. épületének negyedik emeletén, ahol mindig kék az ég, csiripelnek a madarak és van hideg üdítő az automatában.

Nagyobb térképre váltás

Végezetül pedig néhány hasznos link, amit mindenkinek érdemes átbogarászni.

Unreal Tournament 3: infók, patchek, hasznos linkek

Gears of War: infók, patchek, hasznos linkek

NYITVATARTÁS:

H-CS: 8.15 - 16.30-ig
P: 8.15 - 15.00 óráig

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)