Hirdetés

Májusi GameStar Vidékfelzárkóztatási Program

|

Egy nagyszabású akcióterv keretében most kezdetét veszi a Budapesttől távol élő GameStar olvasók felzárkóztatása

Hirdetés

Földrajzi, gazdasági és szociológiai tanulmányaink ugye már kellően megvilágították a problémát, hogy Magyarország bizony elhúzódó és súlyos vízfejűségben szenved, aminek kiváltója egy Budapest nevezetű koszos nagyváros. Ez a súlyos probléma -hogy a legkézzelfoghatóbb példákat említsük- olyan jelenségekből ered, mint a centralizáció, a tőkeelszívás, a sugaras útszerkezet, és persze hogy Budapesten kívül nem lehet hozzájutni a világsikert aratott májusi GameStar raktáron maradt példányaihoz. Örömmel jelentjük hát, hogy az utóbbi legégetőbb problémát mától sikeresen orvosoltuk.

Félelmetes intézmény ez a Magyar Posta, néha még mi magunk is megijedünk tőle, hogy mi mindenre képes. Jelen esetben például arra, hogy bolti, dobozos Unreal Tournament III vagy Gears of War játékokkal megtámogatott, és egyre fogyó májusi számunkat az ország bármelyik eldugott szegletébe eljuttatja, ha arra igény merül fel. Hihetetlen! Nézzük is pontokba szedve, hogyan és miből áll össze ez a soha vissza nem térő ajánlat!

Ebben a percben még mindkét teljes játékkal szerelt májusi GameStarból van raktáron, így aki nem jutott hozzá az újságosnál kiszemeltjéhez, most a választás szabadságával élve biztosra mehet. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy a terjesztes@idg.hu címre küld egy lazán megfogalmazott e-mailt, benne nevével, címével, elérhetőségeivel, s leírja még mellé, hogy melyik játékról is álmodozik mostanában. Sőt, a bátrabbak még bókokat is beleszőhetnek, hogy biztosan elnyerjék csinos ügyintéző kisasszonyaink jóindulatát. A válaszlevelekből kialakuló kommunikáció során minden szükséges információt begyűjtünk, tájékoztatunk az árról, a fizetés módjáról, s ha minden klappol, (miért ne klappolna?) azonnal postára adjuk legendákkal övezett májusi GameStart, mellette egy Unreal Tournament III, vagy Gears of War játékkal, nagytételben vásárlóknak a kért arányokkal.

A díjszabás ekkor azonban változik, hiszen Józsi postásnak is kell valami, hogy a kocsmában reggel üzemanyagot vételezve legyen elég energia a kerékpározáshoz és az értékes küldemény kézbesítéséhez. Vidéken állítólag így megy. Mivel a két játék eltérő tömegű, ennek függvényében Józsi barátunknak is változik ez energiaszükséglete, s így a neki járó „Józsi dolgozni megy" anyagi részhozzájárulás mértéke is. Azért, mert az UT III-mal szerelt májusi GS valamivel nehezebb GoW-os társánál, a fizetendő végösszegek a következőképp alakulnak:

Májusi GameStar + dobozos Unreal Tournament III kiszállítással:

-előre átutalással- 2800 Ft

-postai utánvétellel - 3.398 Ft

Májusi GameStar + dobozos Gears of War kiszállítással:

-előre átutalással - 2615 Ft

-postai utánvétellel - 3.185 Ft

(a fizetés módja e-mailben lesz megbeszélve)

Mint az látszik, a boltihoz képest még mindig nevetségesen alacsony árért lehet nálunk beszerezni az Epic eme két kiválóságát, s nem utolsó fegyvertény, hogy mi még színvonalas sajtóterméket is csatolunk a küldeményhez, úgynevezett GameStar magazint. Bár mi még mindig jobban szeretjük hinni, hogy az újság mellé jár a játék, nem pedig fordítva, na de az most mindegy. Elő hát a billentyűzettel, és repüljön az az e-mail a terjesztes@idg.hu -ra! Ja! Egy GoW-os példányt azért hagyjatok! :)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)