Hirdetés

Makarovval riogat a Call of Duty: Modern Warfare 3 előzetese

|

Lesz feladata a Task Force 141-nek a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban is.

Hirdetés

Szép sorban csepegteti az információkat az Activision a Call of Duty: Modern Warfare 3-ról, aminek nagy szabású leleplezésére majd csak augusztus 17-én kerül sor, de azt már most tudjuk, kit fogunk utálni az egyjátékos kampány során: visszatér a széria régről jól ismert ellenlábasa, Makarov - vagy legalábbis felbukkan a történetben valaki, akit pont ugyanúgy hívnak, mint az eredeti Modern Warfare-ek főgonoszát.

A november 10-én megjelenő játék folytatja majd a Modern Warfare II történetét, aminek legvégén, a "stáblista utáni" jelenetben már utaltak Makarovra, ahogy arra is, hogy egy repülőn elkövetett terrorcselekmény is szerepet játszhat az események alakulásában.

Hirdetés

Az alábbi előzetes főleg a különösen veszélyes, a börtönben is tisztelt terroristáról szól, de láthatunk pillanatokat a sztoriból, a játékmenetből is - lesznek például lopakodós küldetések, éjszakai bevetés, és könnyű azt gondolni, hogy a lezuhant, lángoló repülő kapcsolódhat a fent említett jelenethez, a pánikoló civilek pedig nem előlünk, hanem velünk együtt menekülnek valahonnan.

Bár a kommunikációban a kampány is kiemelt szerephez jut, a multi lesz, ami megtart majd minket a következő rész megjelenéséig, erről is szívesen hallanánk többet. Ha máskor nem, hát augusztus 17-én fogunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)