Hirdetés

Manhunt 2: Angliában továbbra se

|

A videojátékok korhatárbesorolásáért felelős angol BBFC továbbra sem hajlandó zöld utat adni a Rockstar véres játékának.

Hirdetés

A Manhunt 2 már bejelentése után hatalmas port kavart. Gyakorlatilag minden országban ellehetetlenítették a stuff megjelenését, így a Rockstar drasztikus módosításokat hajtott végre a játékon. A kivágott és átírt jelenetek után elvileg egy visszafogottabb gamma kerülne a forgalomba, de egyes helyeken a módosítások sem hatották meg a bírákat.

Ugyan az Egyesült Államokban az ESRB engedélyezte a forgalmazást - Mature besorolást kapott a Manhunt 2 -, az angol BBFC begyepesedett öregurai továbbra sem hajlandók engedélyt adni a terjesztéshez.

file_262821_66125.jpg
 

Az indok pofon egyszerű: Ugyan látják, hogy apróbb enyhítésekre sor került, mégis úgy látják, hogy a nagyon brutális, vérengzős elemek és hangvétel még mindig megmaradt, így nem hajlandók besorolni a Manhunt második részét, ami nagy valószínűséggel nem fog megjelenni a szigetországban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)