Hirdetés

Manhunt 2: újraindul az embervadászat a briteknél!

|

A Rockstar ezúttal sem hagyta magát: elérték, hogy Nagy-Britanniában a betiltott Manhunt 2 ismét kapható legyen.

Hirdetés

Úgy látszik, Jack Thompson nem az egyetlen, aki a Rockstar Games elleni „keresztes hadjáratában” megbukott: ezúttal a brit cenzorok vesztettek a Manhunt 2 ügyében. A British Board of Film Classification korábban kétszer is visszadobta a játék besorolását, ezzel elérve azt, hogy egész egyszerűen betiltsák Manhunt 2-őt az országban. David Cooke, a BBFC igazgatója szerint erre azért volt szükség, mert a Manhunt 2-ben „sokféle változatos emberölést láthatunk.” Szerencsére nem kellett azonban „aggódnunk”, ugyanis Cooke szerint a „BBFC ügyelni szokott rá, hogy a játékok a megfelelő besorolást kapják”. A Rockstar azonban nem volt vevő a BBFC elintézési módjára: panaszt nyújtott be a magasabb szintű Video Appel Committee-nél és meg is nyerte az ügyet. A játék jelenleg 18 éven felüliek besorolással kapható az országban és ez nem is változik, hacsak a BBFC nem próbál fellebbezni.

234_manhunt.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)