Hirdetés

A Manhunt a bűnös...

|

Újabb "számítógépes játék általi" gyilkosság történt és most a Manhunt-ra fogják. Szegény Rockstar Games-re rájár a rúd. Szinte minden játékukat bűnbaknak próbálják tenni. Most éppen azért, mert az Egyesült Királyságban egy 17 éves fiú megkéselt egy 14 éves srácot, látszólag ok nélkül. Így hát a szülei, vagy azok ügyvédje kitalálta, hogy biztos azért van, mert a megzakkant fiuk játszott a Manhunt-tal. Szerény véleményem szerint, csak le akarják húzni a céget egy kisebb pénzösszeggel, ha már így alakult. Természetesen nem találgatunk, de kíváncsi lennék, Ti hogyan vélekedtek. Szerintetek képesek szellemileg aránylag normális emberekből kiváltani számítógépes játékok (vagy akár mozifilmek, stb.) ehhez hasonló cselekedeteket?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)