Hirdetés

Már 100 millión játszottak a Call of Duty: Warzone-nal

|

Kivételesen egy jó hírünk van a Warzone kapcsán, ami nem bugok kiirtásáról, vagy csalók kitiltásáról szól.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban már kezdtünk ott tartani, hogy minden hétre jutott valami katasztrofális Warzone bug, ami vagy halhatatlanná tette az ellenfeleket, vagy láthatatlanná tette őket, vagy galaxis lézert csinált a pisztolyainkból.

A Call of Duty: Warzone a megjelenése óta küszködik önmagával, de ez nem jelenti azt, hogy a lendülete megszakadt volna: a mai napig milliók ugranak be napi szinten a csatatérre, amit a mai bejelentés is alátámaszt.

Hirdetés

Az Activision és az Infinity Ward nagy örömmel tudatták a világgal, hogy már 100 millió játékos ugrott be Verdanskra, és bár az adathoz nem tartozott magyarázat, ez mindenképpen egy lenyűgöző eredmény. A 100 millió még jobban hangzik, ha azt nézzük, hogy a legutóbbi mérföldkövet, a 75 milliót pár hónappal ezelőtt érte el a játék.

Kíváncsiak leszünk rá, hogy meddig fog még pörögni a mérő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)